Dekan Ataması

ÜNİVERSİTEMİZ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA PROF. DR. MEHMET GÜÇLÜ ATANDI

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Güçlü atandı.
Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Hayrettin Gümüşdağ, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevini düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Mehmet Güçlü’ye  devretti.
Devir teslim töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Spor Bilimleri Fakültemiz dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Hayrettin Gümüşdağ’a fakültemize sunduğu değerli katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Yöneticilikte yürütülen vazifelerin birer emanet olduğunu, aynı zamanda da bir bayrak yarışı olduğunun unutmamak gerekiyor. Bugüne kadar kendisine emanet edilen bayrağı Hayrettin hocamız taşıdı. Bundan sonra da  bu bayrağı daha yukarılara taşımak üzere Mehmet hocamız görev yapacak. Yeni görevi devralan Prof. Dr. Mehmet Güçlü hocamızın Üniversitemiz ve Spor Bilimleri Fakültemizin gücüne güç katacağına inanıyor, yeni görevinde başarılar diliyorum”  dedi.

Devir teslim törenine Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şenol Akın ve Prof. Dr. Güngör Yılmaz katıldı.

18.05.2021 15:45