2020-2021 Bahar Dönemi Karma (Hibrit) Eğitim Hakkında

Değerli Akademisyenler ve Sevgili Öğrenciler,

Üniversitemiz; Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, Yükseköğretim Kurumu Başkanlığının ve Yozgat İl Hıfzıssıhha Kurulunun görüşleri doğrultusunda karma eğitim kararı almıştır.

-  Fakültemiz; Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi, Antrrenörlük Eğitimi (2. Öğretim Dahil), ve Spor Yöneticiliği (2. Öğretim Dahil), bölümlerinin 1. sınıflarının teorik ve uygulamalı tüm dersleri 1 Mart 2021 tarihinden itibaren dönem sonuna kadar çevrim içi (online) yapılacaktır.

-  2., 3. ve 4. sınıfların teorik ve uygulamalı dersleri yine 1 Mart 2021 tarihi itibari ile çevirim içi (online) olarak başlayacaktır. 7. haftadan sonra pandemi süreci  ve ilimizdeki vaka sayısı dikkate alınarak aynı zamanda öğrencilerimizin talepleri göz önünde bulundurularak gelmek isteyen öğrencilerin uygulamalı derslerini yüz yüze yapmalarına karar verilmiştir.

- 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizden gelmek istemeyenlerin, uygulamalı dersleri yine dönem sonuna kadar çevrim içi (online) olarak devam edecektir.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

19.02.2021 12:40